Refenties

Wil je weten hoe het is om een ademsessie met Karen te doen? Lees dan de referenties hieronder

Hanne

Toen ik voor het eerst een ademhalingssessie bij Karen ben gaan doen, wist ik al een beetje wat ik kon verwachten, maar nog niet helemaal. Ik vond het spannend.
Karen heeft me met zoveel liefde begeleid. Zij weet precies wat jij nodig het gedurende de sessie. Echt een persoonlijke aanpak wat ik enorm fijn vond.
De ervaring die ik had was letterlijk mind blowing’. Je geeft jezelf zoveel ruimte om de emoties er te laten zijn, te mogen voelen & los te laten. Enorm krachtig.

Karen is een liefdevolle & deskundige ademhalingscoach die mij enorm geholpen heeft. Waardoor ik nu meer rust en ruimte ervaar. Dankjewel Karen.

♥️

Jools (19 jaar)

Bij Karen voel je je meteen veilig! Je doet niet alleen de ademhaling sessie maar je leert ook alles wat erachter zit. Dat kan de spanning bij sommige mensen verminderen.

Ik zou dit zeker weten aanraden want in welke situatie je ook zit, het is allemaal goed. En niks is gek!

♥️

Noa

Door een combinatie van overprikkeldheid, uit balans zijn en een onregelmatige ademhaling kwam ik bij Karen Schreuder terecht voor een ademhalingssessie. Een fijne, kalmerende en inzicht biedende ervaring, zo bleek. In de intake kon ik niet alleen mijn klachten en wensen toelichten, maar kreeg ik ook goede en begrijpelijke uitleg over de werking van het lichaam én geruststelling: Karen nam stap voor stap de sessie met me door en nam mijn angst voor eventuele verrassingen (hyperventilatie, verkramping) helemaal weg. Ik kon me door haar deskundige uitleg en prettige sfeer helemaal aan haar en de sessie overgeven.

Ik heb de deze als zeer prettig, kalmerend en zelfs troostend ervaren. En ik ben me na één sessie al zoveel meer bewust van mn ademhaling door de dag heen! Met de oefeningen die ik mee kreeg kan ik zelf thuis aan de slag en even vooruit. Maar ik kijk nu al uit naar een volgende sessie om mn ademhaling onder begeleiding nog beter onder de knie te krijgen. En zodoende meer balans in m’n leven en hoofd aan te brengen.

Dit smaakt naar meer!

♥️

Jennefer

Karen ademtherapeut/coach: Liefdevol en professioneel begeleidt ze de sessie van begin tot het eind waarbij ze heel goed uitlegt wat de bedoeling is en wat je kunt verwachten tijdens de sessie. In het begin voelt de ademhaling techniek nogal onwennig maar Karen leidt je er als een ware coach doorheen zonder dat je ook maar een moment aan haar aandacht ontsnapt. Na de stevige ademsessie is daar het moment om heerlijk lang te relaxen op super fijne muziek en om zo weer in dichte verbinding met jezelf te komen.

Come en see for yourself en geniet want all you need is the air that you breathe!

♥️

Milena (15 jaar)

De ademsessie die ik bij Karen heb gehad, was voor mij een hele fijne ervaring! Ik kwam volledig tot rust en kreeg een beter inzicht in mijn eigen ademhaling. Ik merkte bijvoorbeeld dat mijn handen en voeten een beetje gingen tintelen, omdat ik hier meer zuurstof kreeg dan normaal. Wat mij ook heel erg hielp is de rustige en kalme begeleiding van Karen. Dit heeft mij erg op mijn gemak gesteld en hierdoor gaf ik me makkelijk over.

Ik raad het iedereen aan om een ademsessie te doen!!

♥️

Alexandra

Karen is fantastisch! De ademsessie die ik bij haar gedaan heb is gewoon wauw! Ze begeleidt je zo goed, met liefde en respect waardoor je je direct comfortabel voelt. De sessie heeft veel bij me los gemaakt, op een positieve manier. Zodat ik daar verder mee kan. Het is ongelofelijk wat adem met je doet en hoeveel het je kan brengen.

Bedankt lieve Karen voor deze prachtige ervaring en reis

♥️

Desiree

Karen is al jarenlang een zeer gewaardeerde collega van mij, ze vertelde van de ademsessies die zij geeft, en ben daar enthousiast over geworden… en zo kwam het dat ik bij Karen terecht kwam voor ademsessie, omdat er veel onverwerkte verdriet in mij zat. Al bij de eerste ademsessie is er veel onverwerkt verdriet los gekomen. Hoe liefdevol Karen daarmee omgaat en mij begeleid is als zeer prettig ervaren. Mijn gemoedstoestand is daardoor ruim verbeterd. En pas het vaak toe als ik gespannen ben of als ik moeilijk in slaap kom.

Mijn gemoedstoestand is ruim verbeterd … 

♥️