over mij

Karen Schreuder

Mijn verhaal

Ik ademde net als heel veel mensen altijd heel oppervlakkig. Ook wel ‘chronisch hyperventileren’ genoemd. Je ademt dan vooral hoog vanuit de borst.  Een borstademhaling zorgt ervoor dat je te weinig lucht in je longen krijgt waardoor er te weinig zuurstof afgegeven kan worden aan de cellen in je lichaam. Met als gevolg hevig hyperventilatie en paniekaanvallen. 

Via een vriendin ben ik ademsessies gaan doen bij een ademcoach in de hoop beter te leren ademen om die hyperventilatie en paniek er onder te krijgen.

Bewust Ademen

Hier leerde ik bewust te ademen, de ademhaling zo optimaal mogelijk te gebruiken en deze zodanig aan te sturen zodat je zelf in staat bent met je ademhaling je zenuwstelsel te hacken, waardoor je ademcentrum verandert en je natuurlijke ademhaling kan herstellen.

Dat mijn hyperventilatie en paniek daarmee tot de verleden tijd behoort is een meest dankbare bijkomstigheid.

Maar alle andere overweldigende ervaringen en voordelen die ik erbij kreeg zorgde ervoor dat ik totaal verliefd op het ademwerk ben geworden en hiermee een van de beste besluiten in mijn leven nam door te gaan werken als ademcoach

Mijn opleiding tot gecertificeerd ademcoach heb ik gedaan bij Mr. Breath – Rob Koning.

Toegang tot mijn diepste onderbewuste

Mijn ervaring was niet alleen dat ik mijn staat van zijn totaal zelf kan beïnvloeden door mijn gróótste vriend en tool, mijn adem’ in te zetten, het heeft mij toegang gegeven tot mijn diepste onderbewuste. Toegang gegeven tot mijzelf, wie ik werkelijk ben en wat werkelijk belangrijk voor mij is. De adem is een shortcut naar je diepste kern. Het heeft mij geholpen én nog steeds door mij de juiste inzichten te geven, écht te voelen wat mijn ware behoeften zijn, ik heb vergeving gevonden voor mijzelf en anderen in de ademhaling, het heeft mij plekken laten zien waar je met woorden niet bij kunt. Ik heb emotionele blokkades en trauma’s uit mijn cellen geademd en zoveel vertrouwen gekregen in eigenlijk alles wat het leven omvat.

bel of app mij voor een afspraak

Adem je vrij

Zijn we vrij? Zijn we bewust?

Nemen we beslissingen op basis van volledig bewustzijn?

Voor zover we ‘niet’ bewust zijn zijn we niet vrij.

Ben je bereid toegang te krijgen tot je ongelimiteerde bewustzijn?

Maak kennis met waar jouw adem toe in staat is.

Adem je vrij

Ik hoop je hierin te mogen meenemen

Liefs Karen

Proberen?

Doe een ademsessie met Karen en ervaar het zelf!

Meld je aan via de mail