1 op 1 of in groepsverband

Ademwerk voor bedrijven

Ademwerk voor bedrijven  

Een prachtig gegeven is dat er in de corporate world steeds meer behoefte is aan vormen van mindfulness. Het is steeds belangrijker geworden voor bedrijven om effectieve manieren te vinden om om te gaan met het toegenomen aantal ziekte dagen burn-outs , ontevredenheid, door stress , spanning of soortgelijke problematiek uitgevallen personeel .

Niet alleen om deze werknemers tegemoet te komen hierin, op de symptomen werken maar juist ook ter voorkoming hiervan, leent ademwerk zich uitermate goed hiervoor.

Hierdoor bewerkstellig je als bedrijf of werkgever een gezond en gelukkiger werk klimaat wat een directe vertaalslag maakt voor de uiteindelijke productiviteit.

1 op 1 of in groepsverband Lees meer over ademwerk
Proberen?

Doe een ademsessie met Karen en ervaar het zelf!

Meld je aan via de mail
ademwerksessies

1 op 1 of in groepsverband

Door ademtraining verhoog je het concentratie vermogen, reduceer je fysieke, emotionele  mentale spanning en chronische stress en neemt je fysieke, mentale en emotionele veerkracht juist toe.

De sessies die ik geef zijn zowel individueel 1 op 1 als in groepsverband. In groepsverband, afhankelijk van de grootte van de groep werk ik samen met 1 extra of meerdere ademcoach collega’s.

Zowel eenmalige workshops als een programma op maat is mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden