Ademcirkel van Breath-on & The Breath Club

We zijn steeds vaker een speelbal van de drukte en gejaagdheid van ons bestaan.
Met de overvloed aan prikkels en de drukte en druk van sociaal wenselijk gedrag en onze vaak (over)volle agenda’s, leven we steeds meer buiten, dan binnenin ons zelf. Stress, opgeslagen en weggestopte vervelende gebeurtenissen, angsten of trauma’s zetten we vast in ons onderbewuste en in ons lijf. Dat beklemt, benauwd, zorgt voor spanning en brengt veelal zowel fysieke als emotionele klachten met zich mee. We raken steeds meer de verbinding met onszelf en met elkaar
kwijt.

Een lange verbonden ademsessie

We nemen jullie tijdens deze ademcirkel mee in een lange verbonden ademsessie en geven we jullie de mogelijkheid de verbinding met jezelf weer aan te gaan en/of te herstellen, de adem is de meest krachtige en snelle manier om naar jezelf terug te keren, te zien en te voelen wie je werkelijk bent of hoe je wilt zijn en wat daarvoor nodig is. Hoe maak ik de juiste keuzes voor mijzelf en neem IK de regie weer in handen.

Collectieve energie

Voor sommige is een groep spannend, maar we krijgen allemaal onze “fair share” en het samen delen en kwetsbaar durven zijn werkt bevrijdend, de collectieve energie is zo prachtig en krachtig, voor ons zelfs magisch. In een veilige en liefdevolle setting nodigen we jullie hierbij uit om je aan jezelf, elkaar en ons te laten zien, voel je uitgenodigd en heel erg welkom.

Aanmelden

info@breath-on.nl / boxsemarjen@gmail.com

Locatie en tijd?

Yogaschool Noord (Maanzaal)
Nachtegaalstraat 157 in Amsterdam

Maandag 22 mei van 18:15 tot 20:15 (inloop vanaf 18:00)

Kosten

€ 75,00 incl. btw

Annulering

Binnen 48 uur van tevoren € 37,50 refund, langer van tevoren kan het kosteloos worden door geboekt naar de volgende ademcirkel.

Karen: info@breathe-on.nl Arjen: boxsemarjen@gmail.com

Liefs en tot snel, Karen en Arjen